Kategorija proizvoda

KREATOR (KINA) TEHNIČKI CO., LTD.


Oversea prodaje Dept.


Kontakt: Ms.Yiko Lei.


Tel: +86-755-26710992


Faks: +86-755-26710105


Mobilni telefon: +8613798299145 (24Hours)


E-mail adresa:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanљan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanљan distrikta, Shenzhen, Guangdong provincija, Kina 518072


Fabrika u DVT: 5/F, 8 zgrada Zhongyuntai tehnološkog parka, Tangtou 1 puta, Tangtou zajednice, Shiyan ulica, okrug Baoan, Shenzhen, Kina

Dom > Novosti > Sadržaj

RFID čitač: Industrija promet kutija дувана

Tehnički Creator (Kina) Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016
Duvanska industrija mora da bude ručno upotrebljenih i gubitak ljudskih i sklon greškama. Ako koristite čitač RFID tehnologije za upravljanje Duvanska industrija će biti čak i povoljniji.
Duvan logističkog sistema je najnapredniji u oblasti logistike 80% logistike na pakovanje plastičnih sanduka je koristio. Plastični sanduci imaju očiglednim prednostima: lagan i lako se nose, složiti, lako za skladištenje, ležište za operaciju, učitavanju i visoke efikasnosti; Zaštita i protiv krađe, anti-cigareta promenila; instalirani dim brže, poboljšano sortiranje brzina; reciklaže i dug život, dugotrajnu upotrebu i niski troškovi. Logistika kao Ekonomična alternativa za kartonske kutije i film plastične ambalaže, ali nedostatak u realnom vremenu praćenje kontejnera u opticaju, tamo je kontejner sanduk je izgubljena, oporavak probleme van njihove kontrole, što je dovelo do slab promet i inventare. RFID označavanju kutije, sanduke kao osnovne jedinice logistike na identifikaciju, prikupljanje podataka za automatsko. Različite podatke nabavke i integraciju aplikacija, kroz za wired/wireless komunikacije, pametan, sposoban ručnih mobilnih terminala, otvoren identitet kanal mašine, automatsko označavanju mašina čitanja i pisanja uređaji za prikupljanje podataka i otpremanje. Potpuna za upravljanje zalihama, automatsko ispravljanje za skladištenje zaliha kontejner, Poboljšajte radnu efikasnost.
Pomoću RFID oznake kontejnera, efikasna kontrola za recikliranje kontejnera da biste izbegli gubitak, informacije o deljenju, smanjite rada veze, čuvanju statistike, analize podataka, podatke koji su potrebni da pruži upravljanja, da pruži pouzdane podatke onima koji donose odluke.